Nieuws

Omdat fysiotherapie valt onder de noemer medisch contact beroep blijft de praktijk open! Uw afspraak gaat gewoon door! Wel vragen wij u strikt de regels op te volgen.Ook wij zullen ons aan de RIVM...
  Waarom een mondkapje?   Dit om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten.   Wij willen u dringend verzoeken een niet-medisch mondkapje te dragen in onze praktijk. Tijdens...
Belangrijke informatie over uw Fysiofitness abonnement! Beste Fysiosporter, Door de maatregelen rond Covid-19 zijn wij genoodzaakt geweest om alle Fysiofitness abonnementen per 16 maart 2020 stop te...
Sinds deze week is De Lage Korn, door de kwalificaties van Peter Willemsen, aangesloten bij het Chronisch ZorgNet.Inmiddels is Peter, na een opleiding, ook inzetbaar bij de revalidatie van...
Zoals u waarschijnlijk vernomen hebt:  Onder hele strikte voorwaarden mag de praktijk weer open. Er wordt hard gewerkt om aan alle voorwaarden te voldoen.   Vooralsnog mogen er alleen medisch...

 

Belangrijke informatie over uw Fysiofitness abonnement!

Beste Fysiosporter,

Door de maatregelen rond Covid-19 zijn wij genoodzaakt geweest om alle Fysiofitness abonnementen per 16 maart 2020 stop te zetten.

Uw therapeut heeft contact met u gehad om dit te bespreken, of u heeft het misschien ook op de website of onze facebookpagina gelezen.

 

De laatste weken hebben wij voorzichtig weer een start kunnen maken met de medisch noodzakelijke fysiotherapie.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich inmiddels afvraagt wanneer u weer met uw Fysiofitness training kunt beginnen. Zeker nu de sportscholen per 1 juli weer open mogen.

Wij willen u graag op de hoogte brengen van wat er op dit moment speelt.

 

Wij zijn verplicht ons te houden aan bepaalde richtlijnen omtrent hygiëne, afstanden etc.

Onze behandelcapaciteit is daardoor zeer beperkt en de verwachting is dat dit de standaard voor de toekomst zal blijven. Omdat onze ruimte het niet toelaat om met meer dan drie mensen tegelijk aanwezig te zijn komen wij capaciteit te kort om onze ruimte anders dan voor medisch gerichte fysiotherapie te gebruiken.

 

Wij vinden het zeer spijtig u te moeten mededelen dat wij daarom gaan stoppen met het aanbod van Fysiofitness.

Ons hoofddoel is het medisch gericht kunnen behandelen.

Helaas is dit, door de huidige en naar alle waarschijnlijkheid toekomstige regelgeving, voor ons niet meer te combineren met Fysiofitness.

 

In veel gevallen is er door u voor een periode Fysiofitness vooruitbetaald. Wij hebben dit tegoed “bevroren” in de veronderstelling dat er weer gestart kon worden met de fitness.

Nu dit niet het geval is zullen wij het bedrag wat u eventueel teveel betaald heeft over de lopende abonnementsperiode zo spoedig mogelijk terugstorten op uw rekening.

Omdat dit administratief gezien wel wat tijd nodig heeft vragen wij om een klein beetje geduld.

 

Rest ons u te bedanken voor het vertrouwen en het sportplezier wat u ons gaf en hopen dat u kunt begrijpen dat wij deze, ook voor ons, ingrijpende beslissing hebben moeten nemen.

 

Uiteraard blijft het mogelijk om een afspraak te maken voor reguliere medisch gerichte fysiotherapie.

 

Mocht u meer informatie willen dan kunt u uiteraard nog contact met ons op nemen.

 

Met vriendelijke groeten,

Team Fysiotherapie De Lage Korn.

Lokatie Markt

Markt 2
4116 BE Buren (GLD)

0344-577880
fysiotherapie@delagekorn.nl

Lokatie Jonagold

Jonagold 11
4116 HD Buren (GLD)

0344-607948
fysiotherapie@delagekorn.nl

Dietetiek 

Markt 2
4116 HD Buren (GLD)

06-23993484
info@balance2befit.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 t/m 22:00
Dinsdag  08:00 t/m 22:00 
Woensdag  12:30 t/m 19:00 
Donderdag  08:00 t/m 22:00 
Vrijdag  08:00 t/m 20:30 
Zaterdag  08:00 t/m 13:00 
Zondag  Gesloten